H-4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 1. Tel: +36 42 409-300

Rendezvényhelyszín

KODÁLY TEREM ÉS RENDEZVÉNYTEREM

 

Éttermeink és a konyhánk kapacitása lehetővé teszi, hogy nagyszabású rendezvényeket, bálokat, esküvőket, konferenciákat szervezzünk, kitelepülésekre vonatkozó igényeket elégítsünk ki. Rendezvénytermeink gyakran protokoll események igényes színhelyei.

Szállodánk földszintjén található Kodály Terem és Rendezvény Terem akár külön, akár összenyitva is igénybe vehető. A Kodály Teremben 80-100 fő ültetett kiszolgálására van lehetőség, a mellette lévő Rendezvény Teremben további 120 főt tudunk fogadni. A terem sajátossága, hogy galériával és színpaddal rendelkezik.

EMELETI PATINÁS DÍSZTEREM

 

Emeleti Dísztermünk a városban egyedülálló patinás terem, nagy belmagassága remek akusztikus hatással bír, ültetett étkeztetésnél 120 főt konferenciára, előadásra akár 200 főt is képesek vagyunk ebben a teremben befogadni. A szállodai és vendéglátós szolgáltatásink komplex rendszere igyekszik kielégíteni vendégeink igényeit. Minden korosztályt szívesen látunk legyen szó esküvőről, bálról vagy bármiről.

JOHN BULL PUB KÜLÖNTEREM

X-CAFÉ

KITELEPÜLÉS

Rendezvényekre, céges programokra, összejövetelekre is meg lehet rendelni szolgáltatásainkat. Ezzel kapcsolatban érdeklődjön rendezvényszervezőinknél.

Rendezvénnyel kapcsolatos előzetes egyeztetés rendezvényszervezőnknél:

Nádasdi Péter: +36703830164