RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK
ESKÜVŐKRE, CÉGES PROGRAMOKRA, ÉVFORDULÓKRA, PARTYKRA.

KODÁLY TEREM ÉS RENDEZVÉNYTEREM

Éttermeink és a konyhánk kapacitása lehetővé teszi, hogy nagyszabású rendezvényeket, bálokat, esküvőket, konferenciákat szervezzünk, kitelepülésekre vonatkozó igényeket elégítsünk ki. Rendezvénytermeink gyakran protokoll események igényes színhelyei.

Szállodánk földszintjén található Kodály Terem és Rendezvény Terem akár külön, akár összenyitva is igénybe vehető. A Kodály Teremben 80-100 fő ültetett kiszolgálására van lehetőség, a mellette lévő Rendezvény Teremben további 120 főt tudunk fogadni. A terem sajátossága, hogy galériával és színpaddal rendelkezik.

EMELETI PATINÁS DÍSZTEREM

Emeleti dísztermünk a Korona Hall a városban egyedülálló, patinás terem. Nagy belmagassága remek akusztikus hatással bír, ültetett étkeztetésnél 120 főt, konferenciára, előadásra akár 200 főt is képesek vagyunk ebben a teremben befogadni. A szállodai és vendéglátós szolgáltatásink komplex rendszere igyekszik kielégíteni vendégeink igényeit. Minden korosztályt szívesen látunk legyen szó esküvőről, bálról vagy céges rendezvényről. 

A Korona Hall weboldala: Korona Hall – Rendezvényhelyszín, Rendezvényterem bérlés Nyíregyháza

 

JOHN BULL PUB ÉTTEREM ÉS PRIVÁT KÜLÖNTEREM

A John Bull Pub eredeti angol hangulatával, kiváló helyszínt nyújt üzleti találkozókhoz, meghitt vacsorákhoz, baráti és családi összejövetelekhez egyaránt.

A rangosabb sporteseményeket kivetítővásznon kísérhetik figyelemmel a kedves vendégeink. Az étlapon megtalálhatóak a régi, jól ismert, hagyományos magyaros ételek mellett a mediterrán konyha könnyű, friss fűszerekkel ízesített, szezonhoz igazított különlegességei is.

Ezt különböző gasztronómiai kultúrák pimasz, mégis harmonikus kombinációja biztosítja, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót.

X-CAFÉ

Nyíregyházi belvárosának szívében korábban szórakozóhelyként működő X-Café ugyan már nem üzemel, de baráti összejövetelekre, évfordulókra, szülinapi partykra kiváló lehetőséget nyújt az önfeledt szórakozásra. Rendkívül nagy beltér, bárpult, csocsó, biliárd, illetve darts lehetőségekkel. Tánctere egyedülálló az egész belvárosban.  Szolgáltatói gárdánk áll rendelkezésre, legyen szó gasztronómiáról, felszolgálásról, de akár zenei produkciók kapcsán is. Részletekért keress minket bizalommal a +3670 383 0164 hívószámon.

KITELEPÜLÉS

Magas színvonalú catering rendezvényekre, céges programokra, összejövetelekre: rendezvényszervezőink állnak rendelkezésére.

Előzetes egyeztetés:

John Bull Pub étterem:

Nádasdi Péter: +36703830164

Korona Hall:
Buda-Kovács Béla +36709382560